teisipäev, 19. mai 2015

Neetud (Kristel Kriisa, 2010)

Pealkiri: ,,Neetud''
Autor: Kristel Kriisa
Lehekülgede arv: 227
Tänapäev, 2010

Pärast isa surma kolib Mirt ema ja vanema vennaga Lõuna-Eestist Tallinnasse. Uues koolis kohtab ta Ronanit, direktori last kes äsja kolis Eestisse. Ühel päeval kutsub Mirdi ema enda kunagise koolivenna- Mirdi kooli direktori enda juurde õhtusöögile. Tuleb ka Ronan. Nad räägivad Mirdiga juttu ja Mirdile hakkab Ronan meeldima. 
Ühel õhtul tuleb Mirdi vend koju verise näoga. Keegi narkomaan oli talle vastu vahtimist virutanud. Kui Ronan ühel päeval jälle Mirdi juurde läheb, on selge, et see oligi Ronan, kes Mirdi venda lõi.
Mirt küsis Ronani käes, et miks ta nii tegi ja miks ta narkootikume tarvitab. Ronan ütles, et kui tema ema suri, siis hakkas ta sõltlaseks ning siis tõi isa ta Eestisse, siis käis ta ravil aga tarvitas veel korra narkootikume. Mirt uskus Ronanit. Kui ühel päeval Ronan läks klassikaaslastega bändiproovi tegema, läks Mirt kaasa. Neile väga meeldis Ronani bänd aga siis rääkis Ronan talle, et tema endised bändikaaslased tahavad teda näha ja tulevad Tallinnasse. Nad tegid Ronanile ettepaneku tagasi Ameerikasse bändi tegema minna. Ronan alguses ei tahtnud minna, sest tahtis Mirdi juurde jääda aga lõpuks ta ikkagi otsustas, et läheb tagasi Ameerikasse. 

Arvamus raamatust:
Minu arust on see raamat ebaõiglane, sest Ronan läheb lõpus minema aga raamatut ei tahtnud kordagi käest panna, sest see oli väga põnev. Need juhtumid ei olnudki kõige põnevamad, aga see, kuidas need juhtumid kirja on pandud, on põnev. Ja nimi Ronan on minu arvates ebatavaline ja veidi naljakas nimi aga siia raamatusse ta isegi täitsa sobis.

Arvamus raamatust 10 palli süsteemis: 9.5/10



www.rahvaraamat.ee


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar