reede, 7. november 2014

Mis sinuga juhtus, Ann? (Aidi Vallik, 2007)

Pealkiri: ''Mis sinuga juhtus, Ann?''
Autor: Aidi Vallik
Lehekülgede arv: 246
Tänapäev, 2007
Tegelased: Ann Kees, Maya, Maya poiss-sõber Seth, Ann Keesi vanemad, Ann Keesi vend Andres jpt

Kokkuvõte: 
Ann istub vaimuhaiglas..
Ta perre on sündimas väikevend. Emal ja isal ei ole enam millegi jaoks aega ja Ann soovib ülekõige et kõik oleks jälle samamoodi nagu ennem. 

Ann kohtub veebis ühes jututoas musti jõude kummardava tegelasega, kellel nimeks Seth. Võib öelda, et mittetahtlikult ja poolkogemata sooritab ta loitsu, mida ta tegelikult ei uskunud, kuni Anni vend sündis ja tal avastati südamerike. 

Ann hakkas suhtlema nende klassi tulnud uue õpilase Mayaga, kes samuti kuulus satanistide hulka. Ann küsis temalt abi ja nad hakkasid väga hästi läbi saama. Maya ema oli ravitseja ja aitas ka Anni- selleks pidi Ann viima naisele venna riideeseme. Ann tõesti lootis, et ta saab aidata, kuid naine ei saanud teda aidata, kuigi proovis.

Siis sattus ta koos Mayaga tema poisi Sethi juurde(sama inimene kellega Ann tutvus internetis) ja nad otsustasid Anni aidata ohverdades ühe karvase jänese, mille Ann oli ostnud oma vennale esimeseks kingiks, see juhtus peol kus Ann jõi ennast esimest korda täiesti purju ja kaotas oma süütuse Maya poiss-sõbrale Sethile.
Õnneks sai Anni vend Andres ka terveks. 

Arvamus raamatust:
1 - Väga igav raamat, üldse ei meeldinud.
2 - Igav raamat.
3 - Päris põnev raamat, aga teist korda enam ei loeks. 
4 - Väga huvitav raamat.
5 - Tõeliselt põnev raamat!

Kommentaar:
Anni sarjad on kõik väga huvitavad olnud.



Pilt võetud: www.goodreads.com/ 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar