esmaspäev, 2. juuni 2014

Kuidas elad, Ann? (Aidi Vallik, 2001)

Pealkiri: ''Kuidas elad, Ann?''
Autor: Aidi Vallik
Lehekülgede arv: 176
Tänapäev, 2001
Tegelased: Ann Kees, Ann Keesi vanemad, Reena, Kätlin, Rita, Villem jpt.

Kokkuvõte:
Ann on 14- aastane tüdruk, kes leiab keldrist enda ema vana päeviku, kus on kirjas asju, mida Ann siiani veel ei teadnud. Ta põgeneb enda halbade kommetega klassiõe Ritaga teise klassiõe Reena suvilasse Võsule. Rita vend oli ka seal ning iga õhtu käis pidu.

Siis kui lähenes suvevaheaeg, tulid Reena, Kätlin ja veel ka Rita venna sõbrad Võsule. Kõigi kahjuks toimus saunas tulekahju. Üks tüdruk vajas meditsiinilist abi. Ühel õhtul läksid mõned noored natuke napsistena ujuma ja kui nad tagasi tulid märkasid nad, et üks poiss Oleg oli kadunud. Veidi hiljem läksid Ann ja Villem teda mere äärde otsima. Tema riided olid seal, aga Olegi ennast ei olnud. Villem helistas politseisse. Arvatavasti oli Oleg uppunud. Villem viis Anni tagasi Võsu majja, aga ise läks tagasi mere äärde. 

Ann ütles, et kõik peaksid ära minema. Kõik läksidki minema, aga üks poistest oli Annile raha võlgu. See jäigi Annil tagasi saamata. Raha oli Annil otsas ja ta ei teadnud mida edasi teha. Villem ütles, et võib Anni koju viia, aga Ann ei vastanud veel midagi, kuni otsustas, et läheb ikkagi tagasi koju. Ta kraamis toa ära. See oli tõesti must ja seal oli palju muud prügi. Kui kõik oli korras, pani Ann uksed kinni ja Villem oli juba maja ees. Villem ütles, et tal on oma kodus Annile väike üllatus. Villemi juures oli Anni ema. Nad olid vanad sõbrad.

Arvamus raamatust:
1 - Väga igav raamat, üldse ei meeldinud.
2 - Igav raamat.
3 - Päris põnev raamat, aga teist korda enam ei loeks.
4 - Väga huvitav raamat.
5 - Tõeliselt põnev raamat!



Pilt võetud: http://tarkraamat.blogspot.com/ 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar