teisipäev, 24. märts 2015

Igavesti sõbrad (Ketlin Priilinn, 2012)

Pealkiri: ,,Igavesti sõbrad''
Autor: Ketlin Priilinn
Lehekülgede arv: 184
Tänapäev, 2012

12-aastane Stella sattus kolm kuud tagasi suvel ema, kasuisa ja väikese õe Kaisaga autoõnnetusse, kus tema ema kaotas enda jala ning langes sügavasse depressiooni. Kaisa pidi hoolitsema Kaisa eest, kuigi ka tema kasuisa Marko tegi seda. Stellal erilisi sõpru polnud, tema parim sõber kolis mõni aasta tagasi välismaale. Niisiis uuribki Stella internetis oleva foorumi teemasi ja leiab sealt ühe tüdruku, kellel samuti emaga probleeme. Siis saavad nad kokku ja Saara osutub mõistvaks ning nad saavad parimateks sõbrannadeks. Peagi sooritab Stella ema enesetapukatse ja ta viiakse haiglasse, sealt edasi vaimuhaiglasse. Siis tunneb Stella, kuidas kõik talle kaela kukub- väikese õe kantseldamine, kodu koristamine ja ka õppima peab Stella kuigi sellega tal hästi ei lähe. 
Mõne aja pärast tuleb Markole mõttesse Stella emale abieluettepanek teha ja Stellal tuleb omakorda Saara ja Saara ema Siiriga mõttele, et ema võiks hakata meisterdama kutseid, kaarte jms., sest tal on alati olnud kunstiannet.  Algselt Stella ema sellest vaimustatud polnud aga siiski abiellusid Marko ja Stella ema ning viidi täide ka käsitöömõte. Selles aitas Stella ema Siiri, sest tellimusi oli kuhjaga.

Arvamus raamatust:
Raamat oli põnev ja tekitas minus huvi aga see ei ole parim raamat mida olen lugenud. Ketlin Priilinn on kirjutanud paremaid raamatuid minu arust.

Arvamus 10 palli süsteemis: 10/8


Pilt võetud: www.apollo.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar